Ilmainen

Reklamaatiot

Palautus, reklamaatio tai vaihto

Asiakas on vastuussa siitä että tuote on samassa kunnosa kuin te saitte sen. Tuotetta ei saa käyttää eikä avata, mutta voitte tarkastaa varovasti.

Me maksamme kaikki palautukset takaisin kuin alkuperäinen tuote on palutunut meille.

Palauta tilaus tai peruuta ostos

Sinä asiakkaan vastaat siitä että tuote tulee takaisin meille sellaisessa kunnossa että sen voi edelleen myydä uutena eteenpäin, eli pakkauksen tulee olla avaamaton. Voit toki tarkistaa tuotetta varovasti.

Palautusoikeus on voimassa 14 päivää siitä kuin sinä vastaanotit tuotteen. Huom! Sinä asiakkaan vastaat siitä että tuote palautuu meille. Me emme voi palauttaa rahoja jos tuote ei palaudu meille. Jos tuote on laadultaan tai muulla tavalla virheellinen me korvaamme palautusrahdin teille, muissa tapauksissa asiakas vastaa palautuskuluista.

Jotkin tuotteet, kuten esim. patterit, vaatii erityiskuljetusta. Mikäli tuote tarvitsee erityiskuljetusta, tämän järjestäminen on lähettäjän vastuulla. 

TAKUU ASIAT

NOPEA TOIMITUS TAKUU

Toimitusaika on normaalisti noin 4-7 päivää. Jos sinä et ole vastaanottanut tuotetta 14 päivän kuluessa me voimme palauttaa toimituskulut teille. Sinä voit myös tässä tapauksessa perua ostoksen.

VARSTOTAKUU

Meillä on kaikki myymämme tuotteet aina varastossa, ja voimme täten lähettää teidän ostamat tuotteet viimeistään seuraavana työpäivänä. Mikäli meillä sattuisi olemaan jokin tuote tilapäisesti loppu me aina tiedotamme tästä.

LAATUTAKUU

Takaamme että tuotteemme vastaavat aina meidän niistä antamiemme tietoja, ja ovat laadultaan sen vertoisia kuin annamme ymmärtää. Jos koet että olemme antaneet virheellistä tietoja teidän tulee aina olla meihin yhteydessä.

HINTATAKUU

Hintamme on aina täsmälleen mitä mitä tuotteessa lukee, ja pysyy samana tilauksen loppuun saakka. Kaikissa meidän tuotteissa on ilmainen toimitus. Tuotteissamme ei ole mitään piilotettuja maksuja. Kaikkien tuotteiden hinnat ovat arvolisäverottomia.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Meillä on aina asiakas tärkein, ja takaamme täten että kaikki meidän asiakkaat ovat tyytyväisiä heidän ostoksen. Jos kuitenkin sattuisit jostain syystä kokea että kaupat eivät ole niin onnistuneita kuin toivoit, ota rohkeasti yhteyttä IYOUWEBUY asiakaspalveluun.

PALAUTUSOSOITE

Ota aina yhteyttä asiakastukeen [email protected] ennen tuotteen lähettämistä palautusosoitteeseen. Ilman yhteydenottoa asiakastukeen emme voi taata palautuksen onnistumista.

HUOM. Kaikki palautukset pitää lähettää seurantanumerolla.