Ilmainen

Maksuehdot

Klarna Lasku

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

• Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
• Maksuaika aina 14 vuorokautta
• Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
• Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
• Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
• Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä 

Laskutusmaksu 3 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Tili

Maksa erissä

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

• Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
• Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
• Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
• Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
• Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
• Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
• Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

 ETUKÄTEISMAKSU/TILISIIRTO

Osta ilman laskutuskuluja.

• Valitse etukäteismaksu/tilisiirto kassalla.
• Suorita maksu teidän nettipankilla ja odota tuotteiden saapuvan. Maksun voi lunnollisesti myös suorittaa pankki- tai postikonttorissa. Maksu tehdään kotimainsena tilisiirtona. Lähetämme tilauksen heti kun näemme teidän maksun. Tavallisesti maksunsiirrossa kestää noin 1-2 päivää. Kehotamme teitä maksamaan niin pikaisesti kuin mahdollista.

Maksun yhteydessä, kirjoittakaa viestikentään tilausnumero. Viiteruutuun ei tarvitse kirjoittaa mitään.

Paypal

Paypal on tunnetetu amerikkalinen yritys joka mahdollistaa luottokorttimaksun verkossa ilman että maksun vastaanottaja näkee teidän korttitiedot. Maksu on asiakkaalle täysin maksuton, ja lunnollisesti Visa Verified varmennettu. Voitte täten maksaa luottaen että teidän maksutiedot ovat turvassa.

Payson

Payson on ruotsalainen yritys joka tarjoaa kuluttajille varman ja nopean tavan tehdä maksuja internetissä. Maksu näkyy myyjän tilillä välittömästi, ja te asiakkaan täten saatte teidän paketin matkaan myös viimeistään seuraavana työpäivänä. Payson tarjoaa myös luottokorttimaksu mahdollisuutta.

Paytrail

Maksupalvelun tarjoaja

Paytrail Oyj,

2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 JYVÄSKYLÄ

Finland

[email protected]

Puh. +358 207 181830 (ark 8-19)

Palvelun kuvaus 

Paytrail Oyj (Paytrail) on Finanssivalvonnan valvonnan alainen maksulaitos ja toimii maksupalveluntarjoajana kauppiaille. Paytrail välittää asiakkaan (kuluttaja, yritys tai yhteisö) maksuja kauppiaalle. Maksu voidaan toteuttaa Paytrail:n maksupalvelussaan tukemilla tai tuottamilla maksutavoilla, jotka kauppias on sopinut ottavansa Paytrail:n palvelun kautta käyttöönsä. Kauppias saa tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi.

Palautusoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan kauppiaan kanssa. 

Tietoa maksutavoista

Pankin verkkopalvelussa vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj.Maksu tilitetään kauppiaalle. 

Luottokunnan maksutavoilla tuotteen myyjä ja maksun saaja on Paytrail Oyj. Reklamaatiotapauksissa pyydämme kuitenkin ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

VISA/Mastercard

Kun teet tilauksen sinun luottokortille tehdään varaus joka vastaa ostoksen kokonaishintaa. Kun tuote lähetetään sinulle, veloitus toteutetaan.

Vakuutukset

Lähetys seurantanumerolla ja toimitusvakuutuksella

Lähety seurantanumerolla tarkoittaa että sinä voit seurata paketin kulkua kunnes se on toimitettu sinulle. Tämän lisäksi tähän toimitukseen kuuluu meidän toimitusvakuutus. Toimitusvakuutus takaa että ostosksesi on vakuutettu koko matkan sinulle siltä varalta että se on toimituksen aikana mennyt rikki tai vaurioitunut.  

Pikarahti toimitusvakuutuksella 

Pikarahti tarkoittaa että lähetys tulee normaalia nopeammalla toimituksella ja sinä voit seurata paketin kulku siihen asti että se on tullut sinun kotiovelle. Toimitusvakuutus takaa että ostosksesi on vakuutettu koko matkan sinulle siltä varalta että se on toimituksen aikana mennyt rikki tai vaurioitunut.  

Sehä on tyhmää maksaa tullista, anna meidän maksaa!

Tullivakuutus 

Useimmiten meidän lähetyksest ovat tullivapaita, mutta joskus lähetys voi jäädä tuliin ja tällöin sinulle tulee maksettavaksi ylimääräisiä kuluja. Tällä vakuutuksella me otamme riskin tullista, ja korvaamme kaikki kulut sinulle mikäli niitä syntyy. 

Ylimääräinen Tuotevakuutus

Tämä vakuutus antaa sinulle lisä suojaa siltä varalta että tuote vaurioituu sinun käytössä ei huolimattoman käytön seurauksena.